Tipuri de Abonamente

Daca vrei sa identifici rapid amenintarile dar si oportunitatile care ar putea afecta cresterea viitoare a afacerii tale, sau pur si simplu upgradarea ori captarea informatiilor oferite de tehnologia inteligenta pe care o detii ca firma sau persoana fizica, atunci o alegere buna poate fi un abonament de servicii IT.

Un abonament de servicii IT iti asigura securitatea si continuitatea activitatii in cele mai bune conditii tehnice, pur si simplu pentru ca e mai bine sa previi aparitia situatiilor problematice decât sa le rezolvi cand deja te-au facut sa pierzi un timp, de multe ori pretios.

De asemenea, ai la dispozitie in permanenta un consultant IT care sa te indrume rapid in rezolvarea oricarei probleme aparute.

Beneficiile abonamentelor sunt, in sine, foarte cunoscute prin:

 • eliminarea problemelor si optimizarea infrastructurii IT, astfel incat desfasurarea activitatii sa se faca în conditii optime;
 • evidenta echipamentelor, a licentelor, a datelor de expirare, a schemelor retelelor de calculatoare;
 • prin prioritatea in rezolvarea problemelor;
 • timpul scurt de raspuns la solicitari: o ora – 24 ore;
 • mentinerea echipamentelor intr-o stare buna de functionare;
 • controlul permanent asupra problemelor ce pot aparea si prevenirea lor la timp;
 • update, optimizare software, backup date periodic;
 • consultanta telefonica, prin email/Messenger gratuita (intr-o limita acceptabila de timp alocat);
 • tarife reduse pentru interventiile efectuate dupa depasirea orelor/deplasarilor incluse;
 • deplasari si servicii gratuite.

Abonamentele se calculeaza în functie de vechimea, numarul de calculatoare, imprimante, servere, retea ale sistemului informatic existent, de programele folosite, de numarul lunar de deplasari, de numarul de ore incluse si alte cerinte.

 

ABONAMENTUL OFFICE ONLINE:

 1. numar de interventii pe luna – o ora de stația de lucru, pana la cinci statii de lucru: 100 /luna;
 2. pana la noua statii de lucru: 150 €/luna;
 3. pana la 15 statii de lucru – 200 €/luna;
 4. pana la 20 statii de lucru – 300 €/luna.

ABONAMENTUL OFFICE STANDARD

 • 21 €/ora (recomandat cel putin o ora pentru fiecare statie de lucru pentru: desprafuire, optimizare, update, devirusare, reparat registrii) si cuprinde: asistenta remote, suport telefonic, doua interventii la sediu, audit IT.

ABONAMENTUL OFFICE FULL-OPTIONS

 • 30 €/ora (recomandat cel putin o ora pentru fiecare statie de lucru pentru: desprafuire, optimizare, update, devirusare, reparat registrii) si cuprinde: suport telefonic, asistenta remote, interventii la sediu, audit IT, back-up data.

Serviciile aferente abonamentelor Office Full-Options:

 

Mentenanta laptop-uri/desktop-uri optimizare: evaluare, functionare; verificare si optimizare parametrii BIOS; actualizare drivere; upgrade-uri, verificare si curatare unitate FDD, CDROM, DVD, CD-RW, DVD-RW; oprire programe inutile, scan disk drive, Clean hard Disk etc.

Evaluare stare de functionare imprimante multifunctionale (printer­/scanner/copiator/fax), cu jet de cerneala sau laser, scanner-e.

Evaluare stare de functionare hub-uri, switch-uri, router, instalarea, intretinerea si optimizarea sistemului de operare.

Pentru toate tipurile de echipamente se asigura mentenanta laptop-uri/desktop-uri, imprimante multifunctionale (printer/scanner/copiator/fax), cu jet de cerneala sau laser, scanner, hub-uri, switch-uri, router-e.