INTELIGENTA. PUTERE. IMPACT.

     Joel Siegel, critic american de film nascut într-o familie romaneasca originara din Botosani a lansat la ABC Good Morning America unde a lucrat peste douazeci si cinci de ani, sintagma pregnanta valabila pentru oricine: Urmeazati pasiunea!”

     Pentru ca anii de experienta in oferirea suportului tehnic, de consultanta si expertiza in infrastructura IT, pasiunea si placerea investita in acest domeniu ne-au condus la concluzia inevitabila pentru noi ca totul este posibil si nimic nu e imposibil, am ales sa ne dezvoltam in sfera tehnologiei inteligente.

     Pentru a ne pune ideile în practica si pentru ca stim ca passions et doctrina vincit omnia (pasiunea si invatatura cuceresc totul) am obtinut tot ce ne putea sustine in formarea echipei si a firmei noastre: certificari, cursuri si diplome. Toate impreuna au reusit sa dea plus-valoare abilitatilor, priceperii si experientei noastre acumulate inca din 2008.

     Numele firmei noastre este inspirat de elefantul omnipotent al Orientului. Deci nu, nicio legatura cu elefantul din desenele animate, ridicat pe doua picioare si lipit de zid, ingrozit si speriat sa nu sparga ceva in magazinul de portelanuri -)))-).

     De ce am ales acest nume? Pentru ca Ganesha – omul cu cap de elefant – este pe langa simbolul inceputurilor si simbolul intelectului, al intelegerii, rabdarii si intelepciunii de care este nevoie pentru a atinge perfectiunea.

     Asa am ajuns la motto-ul nostru: „Inteligenta. Putere. Impact.”

Elefantul este simbolul fortei, inteligentei, memoriei. Forta elefantului este inimaginabila si colosala. Ganesha este imaginea magnifica, impunatoare a puterii regale si – in acelasi timp – un simbol al devotamentului si loialitatii.  

     Ganehsa este cel care indeparteza toate obstacolele. Aplicata domeniului nostru, indepartarea tuturor obstacolelor devine conexa cu ideea-concluzie mentionata de noi: totul este posibil si nimic nu e imposibil.

     Astfel incat echipa noastra actioneaza in spiritul non desistas, non exieris – „nu renunta niciodata”.

     Prin intreaga noastra experienta am oferit si am setat cu succes solutii viabile pentru securitatea datelor, a back-up-urilor on site, dar si cloud. Am configurat întreaga infrastructura IT a clientilor prin administrarea serverelor Windows, clonare HDD/SSD, network-ing, routere, fire-wall etc.

   Pasiunea si energia noastra sunt jaloane ale intelegerii si optimizarii inteligentei tehnice de care are nevoie compania ta.

     Solutiile si procedurile aplicate de noi sunt create si adaptate pentru rezolvarea oricarei situatii IT imprevizibile, indiferent de mediul tau de activitate.

     Ramane doar sa indraznesti.

 

Certificari Amadeus

Cyber security;
Security Management;
Amadeus Basic Functionalities.

Certificari Microsoft

Microsoft Certified Professional;
Microsoft Certified Technology Specialist;
Microsoft Certified Systems Administrator;
Microsoft Certified Systems Engineer;
Microsoft Certified Solutions Associate;
Microsoft Certified IT Professional;
Microsoft Certified Solutions Expert.

Certificari CISCO

Cyber security;
Cisco Networking – CCNA;
LINUX Essentials.