Consultanță IT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Ganesha Solutions oferă Servicii de Consultanţă în domeniul IT pentru mediul business. Aceasta constă în identificarea celor mai adecvate soluţii de exploatare a infra­structurii IT existente într-o companie. Oferim ajutorul echipei Ganesha Solutions pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent în cadrul firmei dvs.

Oferim analiză IT pentru orice firmă sau companie. Echipa noastră are abilitatea şi capacitatea de a evalua cât mai clar cerinţele în materie de tehnică şi să e­ficientizeze anumite procese în aşa fel încât să aducă profit afacerii dvs. 

 

Analiza IT oferită de Ganesha Solutions poate include recomandări privind infra­structura hardware şi software. Avem experienţa necesară pentru a oferi soluţii în problemele legate de reţeaua de calculatoare, de la simple configurări, până la soluţii complete de business. 

 

call, customer, support-3616158.jpg

Serviciile de consultanţă oferite

  • recomandări privind optimizarea sistemului informatic
  • soluţii pentru reţeaua de calculatoare, atât din punct de vedere hardware cât şi software;
  • recomandări privind construirea unui website de prezentare, magazin online etc;
  • recomandări privind soluţii de backup;
  • cele mai bune alegeri în privinţa achiziţiilor hardware/software;

  • Sistemul de lucru?

    Se începe cu o analiză efectuată de către un consultant Ganesha Solutions, în sco¬pul identificării cerinţelor IT ale clientului. Această analiză se face de obicei prin discuţii între client şi specialist, la sediul clientului. În urma acestei analizei vă oferim soluţii adaptate situaţiilor şi concepem rapoarte care cuprind recomandările noastre şi modalitaţile de implementare.

    Consultanţa IT oferită de Ganesha Solutions este gratuită pentru toţi clienţii care benefi-ciază de un abonament.