SERVICII

Prin noi, infrastructura, procesele de creare, procesare, stocare, securizare si de schimb a tuturor formelor de date electronice ce tin de tehnologia informatiei din firma, compania sau biroul tau functioneaza la parametri maximi, astfel ca tu sa poti lucra fara griji. Punem pasiune in ceea ce facem, iar preturile sunt prietenoase!

Un prim avantaj al externalizarii serviciilor IT este costul redus cu cel putin 30%. Demn de luat in considerare este managementul riscului: prin expertiza noastra, concomitent cu asigurarea securitatii si confidentialitatii datelor, orice firma, companie sau persoana fizica care lucreaza cu noi reduce riscul pierderii unor date importante.

Ganesha Solutions oferă service intretinere si mentenanta pentru remedierea defectiunilor aparute la echipamentele informatice: calculatoare, im­primante, routere, Acces Point, servere atât pentru companii, cât si pentru persoa­ne fizice. Acest lucru se realizeaza la sediul clientului..

Iti oferim asistenta si consultanta IT atât pentru mediul business, cât si pentru cel personal. Suntem specializati in raspunsurile si directionarea spre cele mai bune solutii de rezolvare a situatiilor ce tin de gestionarea activelor IT, de monitorizare si analiza a jurnalelor, a oricaror alte instrumente de monitorizare a performantei, de urmarire a fluxurilor si proceselor din infra­structura IT existente într-o firma, companie sau spaţiu personal.

Pentru  identificarea rapida a oricarei amenintari, dar si a oportunitatilor care ar putea afecta cresterea viitoare a afacerii tale, sau pur si simplu pentru upgradarea ori captarea informaţiilor oferite de tehnologia inteligenta pe care o detii ca firma sau persoana fizica, atunci cea mai buna alegere poate fi un abonament de servicii IT. Un abonament de servicii IT iti asigura securitatea si continuitatea activitatii in cele mai bune condiții tehnice, pur si simplu pentru ca e mai bine sa previi decat sa rezolvi apariția situatiilor problematice.